ιστοσελιδα navigate

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ . ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ SECURITY



Telenoisis Security

Η στρατηγική της δράσης ενός σεναρίου έκτακτης ανάγκης αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την επιτυχία ή την αποτυχία μιας αποστολής. Κάθε δευτερόλεπτο μετράει και μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου. Μια αποτελεσματική διαχείριση του στόλου επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο στην κάθε λεπτομέρεια της δράσης τους, με αποτέλεσμα την επιτυχία στις αποστολές.
Είναι ένα σύστημα διαχείρισης στόλου σε πραγματικό χρόνο, με βάση την τεχνολογία GPS και GSM. Η λειτουργία του είναι η βελτιστοποίηση των πόρων και η αποτελεσματική διαχείριση των οχημάτων σε αποστολές έκτακτης ανάγκης στοχεύοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας και στη μείωση του κόστους. Είναι εύκολο στον χειρισμό και έχει σχεδιαστεί για χρήση από άτομα που δεν έχουν μεγάλη γνώση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.


Το σημαντικότερο είναι να φτάνεις εγκαίρως στον προορισμό σου.


Η υπηρεσία αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για το χειρισμό των οχημάτων σε αποστολές έκτακτης ανάγκης για παράδειγμα: ασθενοφόρα, αστυνομία ή πυροσβεστική και έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως είναι η ικανότητα να εντοπίσει σε πραγματικό χρόνο, το αυτοκίνητο που βρίσκεται πλησιέστερα προς την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, τον καθορισμό της βέλτιστης διαδρομής, παρέχει λεπτομερείς εκθέσεις του ταξιδιού και επιτρέπει την ανάλυση της συμπεριφοράς των οχημάτων όπως ανωμαλίες, μέση κατανάλωση, τις δαπάνες καθώς επίσης και ενέργειες που έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα.



Τώρα μπορείτε και εσείς

  • Να μειώσετε τον χρόνο απόκρισης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης
  • Να αντιδράσετε γρηγορότερα σε περίπτωση πυρκαγιάς.
http://www.navigateltd.gr/index.php?t=solutions&id=security

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου