ιστοσελιδα navigate

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ . ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Telenoisis Car Rent

Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων (Rent a Car) έχουν «χτυπηθεί» πολλές φορές από ενοικιαστές που δεν πληρώνουν στην ώρα τους, δεν επιστρέφουν τα οχήματα στον προκαθορισμένο χρόνο ή τα επιστρέφουν σε λανθασμένο σημείο.

Η λύση που σας προτείνουμε

Η εφαρμογή Telenoisis Car Rent αποτελεί το πιο αξιόπιστο και εξειδικευμένο σύστημα ενοικίασης οχημάτων. Το σύστημα καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις όλων των επιχειρήσεων RentAcar που προσφέρουν υπηρεσίες  ενοικίασης  αυτοκινήτων ανεξαρτήτως του μεγέθους τους.
Με την εφαρμογή Telenoisis Car Rent η επιχείρησή σας έχει πια τον πραγματικό έλεγχο όλου του στόλου των ενοικιαζόμενων οχημάτων και γνωρίζετε σε πραγματικό χρόνο:

  • Την ακριβή ώρα που ο πελάτης παρέλαβε το αυτοκίνητο (ημερομηνία, ώρα και ακριβή διεύθυνση)
  • Τα διανυθέντα χιλιόμετρα
  • Τη διεύθυνση στην οποία έχει επιστραφεί το αυτοκίνητο
  • Σε περίπτωση κλοπής υπάρχει η δυνατότητα ακινητοποίησης εξ αποστάσεως
  • Άλλες σημαντικές πληροφορίες


Λειτουργία συστήματος
O ενοικιαστής του οχήματος επισκέπτεται την επιχείρηση Rent a Car και δηλώνει την ημερομηνία, την ώρα, αλλά και την ακριβή τοποθεσία παραλαβής του οχήματος. Ο υπεύθυνος του σταθμού ενοικίασης δίνει στον πελάτη την επιβεβαίωση και μία κάρτα. Το όχημα βρίσκεται στην θέση που έχει ζητήσει ο πελάτης. Με το πέρασμα της κάρτας από  το παρμπρίζ, το όχημα ξεκλειδώνει αυτόματα  και  είναι στην διάθεση του πελάτη.


Δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης και πληρωμής
Ο ενοικιαστής έχει την δυνατότητα πραγματοποίησης κράτησης από το κινητό του τηλέφωνο και λαμβάνει επιβεβαίωση από την επιχείρηση Rent a Car με όλες  τις απαραίτητες οδηγίες. Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί και ηλεκτρονικά. Όταν  ο ενοικιαστής βρεθεί στο σημείο παραλαβής στέλνει μήνυμα στην εταιρία και το όχημα ξεκλειδώνει αυτόματα.

Ο ενοικιαστής επιβεβαιώνει την λήξη της ενοικίασης και την επιστροφή του αυτοκινήτου με το πάτημα ενός διακόπτη. Αυτόματα η εταιρία ενημερώνεται για την επιστροφή του οχήματος αλλά και για την πραγματική θέση στην οποία βρίσκεται το αυτοκίνητο, το οποίο κλειδώνει αυτόματα.

Με την χρήση του συστήματος Telenoisis Car Rent επιτυγχάνεται:

  • Παρακολούθηση της θέσης των οχημάτων και της διαδρομής τους
  • Αυτοματοποίηση συστήματος κρατήσεων
  • Δυνατότητα προγραμματισμού καρτών, για να υπάρχει αυτόματη πρόσβαση στα οχήματα.
  • Δυνατότητα χρέωσης ανάλογα με το χρόνο χρήσης

Time Sharing

Η λύση Telenoisis Car Rental αποτελεί το πιο εξειδικευμένο σύστημα μίσθωσης οχημάτων (Time Sharing). To σύστημα καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις των εταιρειών που προσφέρουν υπηρεσίες Car Sharing στους πελάτες τους. Οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα διάφορα οχήματα που προσφέρει η επιχείρηση κάνοντας χρήση της κάρτας μέλους τους.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδρομή και  επιστραφεί  το αυτοκίνητο στην θέση παρκινγκ  δηλώνεται η λήξη της χρήσης απλά με το πάτημα ενός ειδικού κουμπιού που είναι τοποθετημένο στην  καμπίνα  του οχήματος.


Κράτηση οχήματος

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει την κράτηση του οχήματος  για μερικές ώρες ή μερικές ημέρες. Η κράτηση μπορεί να πραγματοποιηθεί και ηλεκτρονικά.

Λειτουργία


Ο πελάτης περνάει την κάρτα μέλους του από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου ώστε  να πραγματοποιηθεί η επικύρωση της ταυτότητάς του και εφόσον η κάρτα αναγνωρίζεται έγκυρη ξεκλειδώνει αυτόματα η  πόρτα του οχήματος.

Το κλειδί βρίσκεται ήδη μέσα στο όχημα και αν έχει προηγηθεί η κράτηση το όχημα βρίσκεται στην διάθεσή του πελάτη για όσο χρονικό διάστημα έχει επιλέξει. Με αυτόν τον τρόπο το όχημα παραλαμβάνεται από τον πελάτη και η επιστροφή του μπορεί να γίνει σε πολλαπλά σημεία, όπως για παράδειγμα σε χώρους στάθμευσης της εταιρείας, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία εκπροσώπου της εταιρείας. H κάρτα μέλους του πελάτη κλειδώνει και ξεκλειδώνει το όχημα κατά την είσοδο και την έξοδο από αυτό.

Το σύστημα μπορεί  επίσης να είναι εξοπλισμένο με έναν αισθητήρα καυσίμου για την ακριβή καταγραφή της κατανάλωσης καυσίμων ανά πελάτη.

Σε περίπτωση που οι πελάτες είτε ξεχάσουν την κάρτα τους ή ξεχάσουν να κλειδώσουν το αυτοκίνητο υπάρχει η δυνατότητα  για απομακρυσμένο ξεκλείδωμα ή κλείδωμα αντίστοιχα.

Με την χρήση του συστήματος Telenoisis Car Rent επιτυγχάνεται:

  • Παρακολούθηση των οχημάτων και της διαδρομής τους
  • Καταγραφή του ακριβούς χρόνου χρήσης του οχήματος από τον κάθε πελάτη
  • Δυνατότητα δημιουργίας αυτόματων κρατήσεων
  • Όποια άλλη εφαρμογή απαιτείται από την επιχείρηση που προσφέρει την υπηρεσία Car Sharing. 
  • Πλεονεκτηματα

TELENOISIS CAR RENTAL

Το σύστημα διαχείρισης  οχημάτων Telenoisis Car Rental είναι μια εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη να αυτοματοποιεί την διαδικασία ενοικίασης και επιστροφής των οχημάτων επιχειρήσεων Rent a Car. Παρέχει την δυνατότητα εντοπισμού του οχήματος σε πραγματικό χρόνο, την αποθήκευση των διαδρομών του κάθε οχήματος καθώς και ευέλικτα εργαλεία αναζήτησης ώστε να εμφανίζεται αμέσως η κατάσταση του οχήματος ή των οχημάτων, η ένδειξη του επίπεδου καυσίμων, των διαδρομών και της θέσης τους.

Όφελος επιχείρησης Rent a Car με το πρόγραμμα Telenoisis Rental:

  • Μείωση των εξόδων καυσίμων και συντήρησης του οχήματος
  • Αυτόματη καταγραφή και επεξεργασία των χιλιομέτρων των οχημάτων
  • Βελτιστοποίηση της απόδοσης του οχήματος για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση πελατών
  • Άμεση ενημέρωση των διαθέσιμων οχημάτων και αυτοματοποίηση των κρατήσεων και αύξηση των εσόδων
  • Αυτόματος έλεγχος της θέσης του οχήματος και καταγραφή της διάρκειας χρήσης του

Το σύστημα Telenoisis Car Rental παρέχει μοναδικά πλεονεκτήματα στην διαχείριση του στόλου οχημάτων και εγγυάται:

  • Τον άμεσο και ταυτόχρονο συντονισμό ενοικίασης εκατοντάδων οχημάτων
  • Την δυνατότητα εφαρμογής σε οποιοδήποτε μοντέλο ή μάρκα αυτοκινήτου
  • Την δυνατότητα διασύνδεσης με οποιοδήποτε site και την ανάλογη προσαρμογή
  • Την δυνατότητα παραμετροποίησης για την καταγραφή των δεδομένων ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης.
Το σύστημα Telenoisis Car Rental  μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί σε δημόσιους, εταιρικούς και εμπορικούς στόλους οχημάτων. 


http://www.navigateltd.gr/index.php?t=solutions&id=leasing_solutions

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου