ιστοσελιδα navigate

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ . ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ


Μηχανές

Εταιρείες κούριερ, ταχυμεταφορές, εστιατόρια και fast food, φαρμακευτικές εταιρείες, αποτελούν κάποιους από τους τομείς στους οποίους χρησιμοποιούνται οι μηχανές οι οποίες πλέον αποτελούν  ένα χρήσιμο εργαλείο που αξιοποιείται από πολλές επιχειρήσεις κυρίως λόγω της ευελιξίας που προσφέρει στις διαδρομές.
Οι  μηχανές όμως συχνά αποτελούν εύκολο στόχο και για το λόγο αυτό η κλοπή τους είναι πιο συνηθισμένη από την κλοπή των αυτοκινήτων. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι το ποσοστό κλοπών δικύκλων είναι διπλάσιο του ποσοστού κλοπών αυτοκινήτων.
Το να γνωρίζετε την ακριβή  θέση των μηχανών σας λύνει τα χέρια τόσο στο να προγραμματίσετε σωστά δρομολόγια αλλά και στο να τις ανακτήσετε σε περίπτωση κλοπής.

Ο πιο εύκολος προγραμματισμός των δρομολογίων αλλά  και η προστασία από την  κλοπή είναι δύο παντοδύναμα όπλα  για όλες τις επιχειρήσεις που έχουν επιλέξει να επενδύσουν στην χρήση μηχανών.



Telenoisis MotorBike

Για να έχετε πάντα τον έλεγχο των μηχανών σας, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή, εντελώς αυτόνομη συσκευή εντοπισμού που σας παρέχει μία ολοκληρωμένη λύση εντοπισμού και καταγραφής των κινήσεων, δίνοντάς σας την ακριβή θέση της κάθε μηχανής σας.
Η μονάδα εντοπισμού της λύσης Telenoisis MotorBike:

  • Μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε όλες τις μοτοσικλέτες λόγω του μικρού μεγέθους της
  • Συνδέεται εύκολα με οποιαδήποτε μηχανή
  • Μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς σύνδεση
  • Τροφοδοτείται από μια μακράς διαρκείας μπαταρία λιθίου
  • Δεν απαιτεί συντήρηση
  • Είναι εντελώς αυτόνομη
  • Μπορεί να επαναφορτιστεί από οποιαδήποτε πηγή ρεύματος


Πλεονεκτήματα
  • Ενημερώνεστε για την ακριβή θέση, την κατάσταση, την διανυθείσα απόσταση, την μέση και μέγιστη ταχύτητα της μηχανής σας
  • Ελέγχετε σε πραγματικό χρόνο την διαδρομή, την θέση και τον χρόνο στάθμευσης
  • Προγραμματίζετε την συντήρησή της


Πώς μπορείτε να προστατέψετε την μοτοσυκλέτα σας απο κλοπή;
Σε περίπτωση κλοπής μπορείτε να δείτε στην οθόνη του υπολογιστή σας την ακριβή θέση της μηχανής σας και να ενημερώσετε τις αρχές αλλά και να την ακινητοποιήσετε. Τώρα πλέον κανείς δεν θα μπορεί να σας κλέψει την μηχανή σας.
Επιπλέον Όφελος

Ωφεληθείτε τώρα από τα χαμηλά ασφάλιστρα.


Αλλά και για εσάς που θέλετε να προστατέψετε τη μηχανή σας η λύση Telenoisis MotorBike είναι  ειδικά σχεδιασμένη ώστε να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται και να την ανακτήσετε σε περίπτωση κλοπής.
Όλα αυτά θα σας εξασφαλίσουν μια μακροχρόνια σχέση.... με την αγαπημένη σας μηχανή.


http://www.navigateltd.gr/index.php?t=solutions&id=telematic_solutions_for_motorbikes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου