ιστοσελιδα navigate

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ . μοναδες GPS/Ασύρματη/Ηλιακή Μονάδα


Μονάδα GPS

Τι είναι;

Η μονάδα GPS του συστήματος Telenoisis είναι μια συσκευή ύψιστης τεχνολογίας η οποία εγγυάται την άριστη και πλέον αξιόπιστη λειτουργία του συστήματος, των λύσεων και υπηρεσιών εντοπισμού και διαχείρισης που σας προτείνουμε. Πρέπει να επισημανθεί ότι η ποιότητα και η τεχνολογία της μονάδας GPS παίζουν καταλυτικό ρόλο για την λειτουργία κάθε συστήματος τηλεματικής. Και αυτό διότι όλες οι πληροφορίες  καταγράφονται και μεταδίδονται από την μονάδα GPS. Μόνο όταν η μονάδα είναι αξιόπιστη θα αποστείλει αξιόπιστες πληροφορίες τις οποίες θα μπορέσετε να επεξεργαστείτε προς όφελός σας. Σε αντίθετη περίπτωση, όταν δηλαδή η συσκευή GPS, δεν λειτουργεί σωστά και αξιόπιστα όλες οι πληροφορίες που πιθανότατα θα λάμβάνετε δεν θα έχουν καμία απολύτως αξία.

Πώς λειτουργεί

Η μονάδα εντοπισμού τοποθετείται στο όχημα από εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο και συνδέεται  στο όχημα. Με την λήψη σήματος από τους ειδικούς δορυφόρους GPS η συσκευή αποστέλλει δεδομένα στην ειδική μονάδα server που αποκωδικοποιεί τις πληροφορίες και τις κάνει διαθέσιμες για επεξεργασία μέσω του ειδικού λογισμικού (software) στο οποίο εσείς έχετε πρόσβαση μέσω του διαδικτύου.
Ανάλογα με τον προγραμματισμό της η μονάδα καταγράφει και αποστέλλει τις απαιτούμενες πληροφορίες, όπως:

  • γεωγραφική θέση,
  • ταχύτητα,
  • χρόνος οδήγησης,
  • χιλιόμετρα ταξιδίου,
  • αναγνώριση του οδηγού,
  • κατάσταση κινητήρα
  • όποια άλλη εξειδικευμένη πληροφορία σας ενδιαφέρει


Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο και από εκεί έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε την πορεία του οχήματος ή άλλου αντικειμένου και τις όποιες άλλες πληροφορίες σας ενδιαφέρουν σε πραγματικό χρόνο, την στιγμή και κατά την συνολική χρονική διάρκεια δηλαδή που το όχημα κινείται.
Αυτές οι πληροφορίες διαβιβάζουν ανακοινώσεις μέσω του δικτύου GSM / GPRS προς τον διακομιστή, μέσω του Διαδικτύου.
Το GSM / GPRS σύστημα είναι μια ψηφιακή τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας που επιτρέπει την περιαγωγή μεταξύ περισσοτέρων από 200 δικτύων σε διάφορες χώρες, διασφαλίζοντας έτσι την επικοινωνία με τα οχήματα σε όλο τον κόσμο.
Το GPS συνεπώς, δείχνει σε σας την τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο, γεγονός που θα απλοποιήσει τη διαχείριση του στόλου της εταιρείας σας.


Τί όφελος θα έχω;

Εσείς, όπου και εαν βρίσκεστε, εντός ή εκτός Ελλάδας, θα έχετε την εποπτεία των οχημάτων σας, εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα. Και με ποιον τρόπο; Βλέποντας ανά πάσα στιγμή και με οποιοδήποτε υπολογιστή συνδεδεμένο με το διαδίκτυο τη θέση όλων των οχημάτων σας και την πορεία τους σε πραγματικό χρόνο καθώς και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που σας ενδιαφέρουν μέσω των εξειδικευμένων αναφορών που εμείς θα έχουμε ετοιμάσει ειδικά και αποκλειστικά για τις δικές σας απαιτήσεις.

Τί θα βλέπω;


Στη Navigate κατασκευάζουμε εξειδικευμένα συστήματα τηλεματικής κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας με ειδικές αναφορές αποκλειστικά για τις δικές σας απαιτήσεις. Έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε όλες τις ενδείξεις που σας ενδιαφέρουν και να έχετε εξειδικευμένη αναφορά στη μορφή που εσείς επιθυμείτε.
Εμείς σας δημιουργούμε όποια αναφορά επιθυμείτε. Ενδεικτικά παραθέτουμε τις πιο διαδεδομένες αναφορές.

Ενδεικτικές Αναφορές

  • Αναφορές δρομολογίου
  • Αναφορά αρχής και λήξης διαδρομής,
  • Ένδειξη οδομέτρου στην αρχή και στο τέλος της διαδρομής,
  • Μέγιστη ταχύτητα,
  • Διανυθείσα απόσταση,
  • Μέση και μέγιστη ταχύτητα,
  • Χρόνος στάσεων,
  • Διάρκεια χρόνου διαδρομής και idle time.
  • Αναφορές ανά διεύθυνση, ανά απόσταση ανά στάθμευση ανά διαδρομή.
  • Αναφορές για την τάση της μπαταρίας του οχήματος, τον αριθμό των δορυφόρων, την ταχύτητα, την ένδειξη οδομέτρου, τον χρόνο ανανέωσης των δεδομένων κλπ.
  • Αναφορά επιπέδου καυσίμων
  • Αναφορά θερμοκρασιών
  • Αναφορά ανοίγματος τάπας καυσίμων
  • Αναφορά οδικής συμπεριφοράς και εκπαίδευσης οδηγών: όνομα οδηγού, στοιχεία οδηγού, ομάδα αίματος οδηγού,
  • Αναφορά χρόνου με κλειστή μηχανή, με ανοιχτή μηχανή, ποσοστό χρόνου % με ανοιχτή μηχανή, διανυθείσα απόσταση σε χιλιόμετρα, μέση και μέγιστη ταχύτητα,
  • Αριθμός απότομων φρεναρισμάτων, αριθμός απότομων επιταχύνσεων, αριθμός οδήγησης με υψηλή ταχύτητα.

Aσύρματη Συσκευή Εντοπισμού

Τι είναι;

Η ασύρματη μονάδα εντοπισμού σε πραγματικό χρόνο είναι μια αυτόνομη συσκευή εντοπισμού νέας γενιάς για την λειτουργία της οποίας δεν απαιτείται σύνδεση με καμία πηγή ρεύματος. Λειτουργεί αυτόνομα με εσωτερική μπαταρία και εκτελεί τις ίδιες ακριβώς λειτουργίες όπως κάθε άλλη μονάδα εντοπισμού. Δεν απαιτείται καμία είδους εγκατάσταση και η τοποθέτηση είναι μια πάρα πολύ απλή διαδικασία, απλά τοποθετείτε την συσκευή στο όχημα ή σε κάθε άλλο κινητό αντικείμενο που επιθυμείτε να εντοπίσετε και να καταγράψετε τις κινήσεις του, εύκολα και απλά. Οι κατάλληλοι μαγνήτες που διαθέτει η βάση της συσκευής σας επιτρέπουν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε απλά να τοποθετήσετε την ασύρματη συσκευή σε άλλο όχημα ή άλλο κινητό. Πρόκειται για ένα προϊόν ύψιστης τεχνολογίας με πρωτοποριακές εφαρμογές.

Πώς λειτουργεί;

Η ασύρματη συσκευή εντοπισμού έχει αυτόνομη ενσωματωμένη μπαταρία και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως κάθε άλλη συσκευή εντοπισμού, με την λήψη δηλαδή σήματος από τους ειδικούς δορυφόρους GPS και την αποστολή δεδομένων στην ειδική μονάδα server που αποκωδικοποιεί τις πληροφορίες και τις κάνει διαθέσιμες για επεξεργασία μέσω του ειδικού λογισμικού (software) στο οποίο εσείς έχετε πρόσβαση μέσω του διαδικτύου. Με την ασύρματη συσκευή εντοπισμού επιτυγχάνεται ο εντοπισμός και η καταγραφή των κινήσεων του οχήματος ή κάθε άλλου κινητού αντικειμένου που σας ενδιαφέρει σε πραγματικό χρόνο. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο και από εκεί έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε την πορεία του οχήματος ή άλλου αντικειμένου και τις όποιες άλλες πληροφορίες  σας ενδιαφέρουν σε πραγματικό χρόνο, την στιγμή και κατά την συνολική χρονική διάρκεια δηλαδή που το όχημα κινείται.

Πού χρησιμοποιείται;

Εξαιτίας της αυτόνομης λειτουργίας της η ασύρματη μονάδα εντοπισμού έχει απεριόριστες εφαρμογές και χρήσεις. Το ότι δεν απαιτείται σύνδεση με το ρεύμα σημαίνει στην ουσία ότι μπορείτε να τοποθετήσετε την συσκευή σε όποιο όχημα και σε όποιο άλλο κινητό επιθυμείτε εσείς. Είναι μια συσκευή που σας «λύνει τα χέρια» στην πραγματικότητα εφόσον μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό.
Διαθέτει μεγάλης χωριτικότητας μπαταρία μία φόρτιση επιτρέπει την λειτουργία της μονόδας για τρία χρόνια.Ενδεικτικά αναφέρουμε παρακάτω κάποιες από τις πιο διαδεδομένες χρήσεις της συσκευής χωρίς αυτό να  σημαίνει ότι η χρήση της περιορίζεται μόνο σε αυτές τις λειτουργίες.

  • Αυτοκίνητα κάθε τύπου, επιβατικά, φορτηγά, βυτιοφόρα, ψυγεία
  • Μηχανές κάθε τύπου και κυβισμού
  • Σκάφη και ιστιοπλοϊκά
  • Κοντέινερ
  • Τρέιλερ
  • Κάδοι Απορριμμάτων
  • Μηχανήματα σε εργοτάξια
  • Τροχόσπιτα
  • Άλλα ακριβά ή πολύτιμα αντικείμενα
  • ATM

Η ασύρματη συσκευή είναι ιδανική για εσάς που:

  • Επιθυμείτε να γνωρίζετε την θέση και την καταγραφή σε πραγματικό χρόνο των κινήσεων του οχήματος ή άλλων περιουσιακών σας στοιχείων άμεσα, εύκολα και χωρίς εγκατάσταση.
  • Το κύριο ζητούμενό σας είναι η άμεση και απλή τοποθέτηση.
  • Το αντικείμενο ή το περιουσιακό σας στοιχείο του οποίου η θέση θέλετε να καταγράφεται δεν διαθέτει αυτόνομη πηγή ρεύματος.

Η ευελιξία και η ανθεκτικότητα της ασύρματης συσκευής δινει την δυνατότητα εντοπισμού οποιουδήποτε οχήματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε στόλο αυτοκινήτων χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing), ενοικιάσεις αυτοκινήτων η τρέιλερς, μοτοσυκλέτες αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο όχημα.



Πλεονεκτήματα

  • Μικρή και αυτόνομη συσκευή εντοπισμού για οχήματα ή άλλα περουσιακά στοιχεία.
  • Αποτρέπει την απώλεια και την κλοπή
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας (έως 3 χρόνια) η οποία δίνει δυνατότητες εντοπισμού χωρίς άμεση σύνδεση με πηγή ενέργειας.
  • Πολύ ανθεκτική συσκευή η οποία έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να προσφέρει σιγουριά και έχει την δυνατότητα εφαρμογής σε πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες και σκληρό περιβάλλον.

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.




 
Ηλιακή Συσκευή Εντοπισμού

Τι είναι;

Η ηλιακή μονάδα εντοπισμού σε πραγματικό χρόνο είναι μια αυτόνομη συσκευή εντοπισμού νέας γενιάς για την λειτουργία της οποίας, όπως και για την ασύρματη συσκευή, δεν απαιτείται σύνδεση με καμία πηγή ρεύματος. Το ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ που διαθέτει επιτρέπει την αυτόνομη λειτουργία της με την συσσώρευση ρεύματος από την ηλιακή ενέργεια. Η συσκευή λοιπόν είναι μια πρωτοποριακή μονάδα εντοπισμού και εκτελεί τις ίδιες ακριβώς λειτουργίες όπως κάθε άλλη μονάδα εντοπισμού. Για την λειτουργία της δεν απαιτείται καμία είδους εγκατάσταση και η τοποθέτηση είναι μια πάρα πολύ απλή διαδικασία, απλά τοποθετείτε την συσκευή στο όχημα ή σε κάθε άλλο κινητό αντικείμενο ή περιουσιακό σας στοιχείο που επιθυμείτε να εντοπίσετε και να καταγράψετε τις κινήσεις του, εύκολα και απλά. Οι κατάλληλοι μαγνήτες που διαθέτει η βάση της συσκευής σας επιτρέπουν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε απλά να τοποθετήσετε την ασύρματη συσκευή σε άλλο όχημα ή άλλο κινητό. Πρόκειται για ένα προϊόν ύψιστης τεχνολογίας με πρωτοποριακές εφαρμογές.

Πώς λειτουργεί;

Κάθε φορά που το πάνελ εκτίθεται στο φως της ημέρας ή στον ήλιο η μπαταρία φορτίζει επιτρέποντας την λειτουργία της συσκευής. Η ηλιακή συσκευή εντοπισμού λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως κάθε άλλη συσκευή εντοπισμού, με την λήψη δηλαδή σήματος από τους ειδικούς δορυφόρους GPS και την αποστολή δεδομένων στην ειδική μονάδα server που αποκωδικοποιεί τις πληροφορίες και τις κάνει διαθέσιμες για επεξεργασία μέσω του ειδικού λογισμικού (software) στο οποίο εσείς έχετε πρόσβαση μέσω του διαδικτύου. Με την ηλιακή συσκευή εντοπισμού επιτυγχάνεται ο εντοπισμός και η καταγραφή των κινήσεων του οχήματος ή κάθε άλλου κινητού αντικειμένου που σας ενδιαφέρει σε πραγματικό χρόνο. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο και από εκεί έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε την πορεία του οχήματος ή άλλου αντικειμένου και τις όποιες άλλες πληροφορίες σας ενδιαφέρουν σε πραγματικό χρόνο, την στιγμή και κατά την συνολική χρονική διάρκεια δηλαδή που το όχημα κινείται.

Πού χρησιμοποιείται;

Εξαιτίας της αυτόνομης λειτουργίας της η ηλιακή μονάδα εντοπισμού έχει απεριόριστες εφαρμογές και χρήσεις. Το ότι δεν απαιτείται σύνδεση με πηγή ρεύματος σημαίνει στην ουσία ότι μπορείτε να τοποθετήσετε την συσκευή σε όποιο όχημα και σε όποιο άλλο κινητό επιθυμείτε εσείς. Είναι μια συσκευή που σας «λύνει τα χέρια» στην πραγματικότητα εφόσον μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό.
Αποτελεί την πλέον κατάλληλη λύση για τα ρυμουλκούμενα τροχόσπιτα εμπορευματοκιβώτια, ή περιουσιακά στοιχεία που είναι σε απομακρυσμένες περιοχές όπου δεν υπάρχει διαθέσιμη πηγή ρεύματος.


Πού συγκεκριμένα χρησιμοποιείται;

Ενδεικτικά αναφέρουμε παρακάτω κάποιες από τις πιο διαδεδομένες χρήσεις της συσκευής χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η χρήση της περιορίζεται μόνο σε αυτές τις λειτουργίες.
  • Αυτοκίνητα κάθε τύπου, επιβατικά, φορτηγά, βυτιοφόρα, ψυγεία
  • Μηχανές κάθε τύπου και κυβισμού
  • Σκάφη και ιστιοπλοϊκά
  • Κοντέινερ
  • Τρέιλερ
  • Κάδοι Απορριμμάτων
  • Μηχανήματα σε εργοτάξια
  • Τροχόσπιτα
  • Άλλα ακριβά ή πολύτιμα αντικείμενα που δεν διαθέτουν πηγή ρεύματος


Πλεονεκτήματα
  • Εντοπισμός και καταγραφή σε πραγματικό χρόνο των κινήσεων του οχήματος ή άλλων περιουσιακών σας στοιχείων άμεσα, εύκολα και χωρίς εγκατάσταση με την χρήση ηλιακής ενέργειας.
  • Φόρτιση με το φως του ήλιου
  • Άμεση και απλή τοποθέτηση.
  • Αποφέρει την άμεση μείωση των οικονομικών απωλειών που μπορεί να προκληθούν από την αδυναμία σας να παρακολουθείτε και να ελέγχετε τον εξοπλισμό σας όπως μηχανήματα, τρέιλερ, κοντέινερ,τροχόσπιτα και όποιο άλλο περιουσιακό σας στοιχείο.
  • Άμεση ειδοποίηση σε περίπτωση αφαίρεσης.
  • Άμεσος εντοπισμός σε περίπτωση κλοπής


Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.

http://www.navigateltd.gr/index.php?t=products&id=gps_hardware

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου