ιστοσελιδα navigate

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ . ΜΥΘΟΙ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Μύθοι και αλήθειες για το σύστημα τηλεματικής διαχείρισης και εντοπισμού

Μύθος: Δεν χρειαζόμαστε σύστημα διαχείρισης στόλου στην εταιρεία μας γιατί εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους μας


Αλήθεια: Η χρήση του συστήματος διαχείρισης στόλου σας προσφέρει πολύ περισσότερα από την απλή εποπτεία των υπαλλήλων σας. Θα σας προσφέρει μείωση των καυσίμων, του κόστους συντήρησης των οχημάτων, θα μπορείτε να βγάζετε πιο σωστά και αποδοτικά δρομολόγια και θα σας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια για τους οδηγούς και τα εμπορεύματα έτσι ώστε να βελτιώσετε τις υπηρεσίες σας προς τους πελάτες σας.


Μύθος: Όλοι οι υπάλληλοι θα παραιτηθούν εάν χρησιμοποιήσουμε σύστημα διαχείρισης οχημάτων

Αλήθεια: Απλά δεν ισχύει. Η χρήση συστήματος διαχείρισης στόλου από επιχειρήσεις αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω των πλεονεκτημάτων που προσφέρει.
Παρατηρείται μάλιστα το αντίθετο – το σύστημα εξυπηρετεί τους εργαζόμενους κάθε επιχείρησης και όταν το γνωρίσουν και καταλάβουν ότι στην ουσία «τους λύνει τα χέρια» τους γίνεται συνήθεια και αναπόσπαστο μέρος της δουλειάς τους.
Επίσης η εκπόνηση των δρομολογίων, το γραφείο κίνησης και ο συντονισμός παράδοσης των φορτίων ή εξυπηρέτησης πελατών γίνεται πλέον απλή υπόθεση.


Μύθος: Το σύστημα διαχείρισης στόλου δεν είναι απαραίτητο γιατί επικοινωνούμε με τους οδηγούς με τα κινητά τηλέφωνα

Αλήθεια: Φυσικά και ισχύει - όμως τα κινητά δεν μπορούν να σας δώσουν πληροφορίες για τα δρομολόγια των οχημάτων, την κίνησή τους σε πραγματικό χρόνο, την συμπεριφορά οδήγησης των οδηγών, την κίνηση στους δρόμους, την ταχύτητα του οχήματος, την κατάσταση της μηχανής, τις στάσεις, καθώς και τα χιλιόμετρα και πολλές άλλες ενδείξεις.

Μύθος: Η εταιρεία μου δεν έχει πόρους για σύστημα διαχείρισης στόλου        

Αλήθεια: Σκοπός μας είναι να σας συμβουλέψουμε έτσι ώστε το σύστημα διαχείρισης στόλου να αυξήσει την παραγωγικότητα της εταιρείας σας και να μειώσει κάθετα τα έξοδα.Το κόστος είναι  μικρό ενώ το κέρδος που θα σας αποφέρει είναι μεγάλο
Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει τον πίνακα υπολογισμού κέρδους για να δείτε πόσα χρήματα θα εξοικονομήσετε με την χρήση του συστήματος.


Μύθος: Η χρήση του συστήματος δεν έχει εφαρμογή σε μικρές εταιρείες

Αλήθεια: Όλες οι επιχειρήσεις είτε διαθέτουν 4, είτε 40, είτε 400 οχήματα θα επωφεληθούν από το σύστημα και θα έχουν εξίσου σημαντικά πλεονεκτήματα.
Μύθος: Όλα τα συστήματα διαχείρισης στόλου είναι τα ίδια

Αλήθεια: Πρέπει να επισημανθεί ότι δεν είναι ίδια όλα τα συστήματα διαχείρισης στόλου ούτε και έχουν την ίδια ακρίβεια, τις ίδιες ικανότητες και την ίδια εφαρμογή σε όλες τις εταιρείες. Αυτό κάνει την επιλογή σας σημαντική και χρειάζεται προσοχή για την επιλογή του κατάλληλου συστήματος.

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου