ιστοσελιδα navigate

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ . ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙ

    Telenoisis TAXI


    Το πιο έμπιστο σύστημα Κλήσης και Διαχείρισης Ταξί


    Το σύστημα Telenoisis TAXI αποτελεί το πιο εξελιγμένο, ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σύστημα Διαχείρισης Στόλου και Συντονισμού Διαδρομών ταξί με ενσωματωμένο σύστημα κλήσης και κράτησης ταξί.

    Χρήση
    • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από:
    • μεμονωμένους επαγγελματίες αυτοκινητιστές με ένα ή δύο οχήματα
    • Ραδιοταξί
    • ΚΤΕΛ

    Συνοπτική περιγραφή
    Με το σύστημα Telenoisis Taxi επιτυγχάνεται η βέλτιστη οργάνωση και συντονισμός των οχημάτων και των οδηγών και απλοποιείται το σύστημα κλήσης και κράτησης ταξί και εξυπηρέτησης των πελατών. Το φιλικό προς τον χρήστη σύστημα επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση, επεξεργασία, καταγραφή και ανάλυση μέσω διαδικτύου των δεδομένων που αφορούν τη θέση και την κατάσταση των ταξί επισημαίνοντας ταυτόχρονα εάν το ταξί είναι «ελεύθερο» ή ήδη εξυπηρετεί άλλο πελάτη. Με τον τρόπο αυτό σε περίπτωση που ένα ταξί ήδη εξυπηρετεί άλλο πελάτη εμφανίζεται ως απασχολημένο και επιτυγχάνεται καλύτερος συντονισμός από το κέντρο και πιο σωστή επιλογή από τον ίδιο τον πελάτη σε περίπτωση που καλεί απευθείας το ταξί μέσω του SmartPhone που διαθέτει.

    Επισκόπηση Λειτουργίας


    Πλεονεκτήματα για τον Αυτοκινητιστή
    Ο ίδιος ο αυτοκινητιστής:
    • αποκτά άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν την πορεία που ακολουθεί
    • βρίσκει αυτόματα την βέλτιστη διαδρομή που θα ακολουθήσει για να μεταβεί στον προορισμό του
    • ελέγχει την ταχύτητα του οχήματος
    • βρίσκεται πάντα σε άμεση επικοινωνία με το κέντρο ή σε περίπτωση που δεν υπάρχει κέντρο με τους λοιπούς αυτοκινητιστές με τους οποίους συνεργάζεται
    • ενημερώνεται για τους πιθανούς πελάτες που υπάρχουν και ταυτόχρονα ενημερώνει το κέντρο εάν θα αποδεχτεί τον συγκεκριμένο πελάτη. Σε περίπτωση που αποδεχτεί τον πελάτη τότε ενημερώνει το κέντρο ότι είναι απασχολημένος ώστε το κέντρο να μην του προωθήσει άλλο πελάτη.
    • Σε περίπτωση κλήσης ταξί μέσω Smartphone από τον πελάτη ο οδηγός γνωρίζει την ακριβή θέση του πελάτη.
    • Σε περίπτωση συνεργασίας ανεξάρτητων αυτοκινητιστών χωρίς κέντρο διαχείρισης το σύστημα Telenoisis Taxi διαθέτει την δυνατότητα αυτόματης προώθησης κλήσεων πελατών σε αυτοκινητιστή που είναι ελεύθερος. Σε περίπτωση λήψης τηλεφωνήματος πελάτη από αυτοκινητιστή που είναι απασχολημένος ο ίδιος μπορεί να προωθήσει το τηλεφώνημα σε άλλον συνάδερφό του που είναι ελεύθερος.


    Πλεονεκτήματα για τον πελάτη κατά την κλήση ταξί μέσω Smartphone:

    Σε περίπτωση χρήσης της εφαρμογής κλήσης ταξί από τον ίδιο τον πελάτη μέσω SmartPhone:
    • το ταξί εμφανίζεται εάν είναι απασχολημένο ή ελεύθερο
    • ο πελάτης  γνωρίζει ότι έχει καλέσει ταξί το οποίο δεν εξυπηρετεί άλλον πελάτη
    • o πελάτης λαμβάνει επιβεβαίωση ότι το ταξί έχει αποδεχτεί την κλήση του και ότι κατευθύνεται προς αυτόν

    Πρωτοποριακή υπηρεσία για ταξί «Ελεύθερο» ή «Απασχολημένο»
    Η δυνατότητα ένδειξης εάν το ταξί είναι απασχολημένο ή ελεύθερο είναι μια αποκλειστική καινοτομία του συστήματος Telenoisis Taxi και το στοιχείο που διαφοροποιεί την εφαρμογή από άλλα συστήματα διαχείρισης στόλου ταξί τα οποία δεν διαθέτουν την δυνατότητα ένδειξης εάν το ταξί είναι ελεύθερο ή όχι με συνέπεια ούτε το κέντρο ούτε και ο ίδιος ο πελάτης να γνωρίζουν εάν απευθύνονται σε ταξί που είναι ελεύθερα ή όχι.

    Η εφαρμογή λειτουργεί ως web mobile application, έχει αναπτυχθεί σε HTML5 και λειτουργεί σε Google Android, Apple iOS, Rim BlackBerry, Microsoft Windows Phone/ Mobile, Windows 7 tablet, Palm/ HP WebOS και Samsung Bada.





    http://www.navigateltd.gr/index.php?t=solutions&id=telematic_fleet_management_for_Taxis
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου