ιστοσελιδα navigate

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ


Telenoisis Taxi

Το σύστημα Telenoisis Taxi αποτελεί την πιο εξειδικευμένη και αξιόπιστη εφαρμογή τηλεματικής για τα ταξί. Μπορεί να αξιοποιηθεί είτε από μεμονωμένους οδηγούς ταξί είτε από Ράδιο ταξί με πολλά μέλη. Το σύστημα Telenoisis Taxi και η εφαρμογή Navigate Taxi που έχουν σχεδιασθεί ειδικά για Ταξί αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους πελάτες προσδίδοντας άμεση εξυπηρέτηση και καλύτερες υπηρεσίες. Τα οικονομικά οφέλη για την διαχείριση των ταξί καθώς και η ασφάλεια που προσφέρει το σύστημα καθόλη την διάρκεια της εργασίας του οδηγού ταξί καθιστούν το σύστημα απαραίτητο για κάθε ταξί.



Άμεση εξυπηρέτηση με την μείωση του χρόνου ανταπόκρισης
Με το σύστημα Telenoisis Taxi μπορείτε να προσφέρετε άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες σας και μείωση του χρόνου αναμονής. Το σύστημα δίνει την δυνατότητα στο κέντρο ελέγχου να γνωρίζει ποιο όχημα είναι ελεύθερο και την ακριβή θέση του. Με την καταγραφή της ζητούμενης προς εξυπηρέτηση διεύθυνσης αποστέλλεται στο όχημα το αντίστοιχο μήνυμα για προσέλευση στην διεύθυνση. Ο οδηγός έχει την ευχέρεια να αποδεχθεί ή να απορρίψει την κλίση.


                            Οικονομικά οφέλη
Με την εφαρμογή του συστήματος  Navigate Taxi πραγματοποιούνται περισσότερα δρομολόγια ενώ ταυτόχρονα μειώνονται οι περιττές διαδρομές. Επιτυγχάνεται άμεσα η μείωση του χρόνου αναμονής των πελατών καθώς η άμεση επικοινωνία του οδηγού με το κέντρο επιτυγχάνει άριστο συντονισμό και οργάνωση. Σε περίπτωση εγκατάστασης συσκευής τηλεματικής στο όχημα μειώνονται και τα ασφάλιστρα.



                                                     
Ασφάλεια

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στον χώρο των ταξί είναι η ασφάλεια των οδηγών.
Το σύστημα Telenoisis Taxi αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια των οδηγών.
Μπουτόν έκτακτης ανάγκης: σε περίπτωση ανάγκης ο οδηγός με το πάτημα ενός μπουτόν στέλνει σε πραγματικό χρόνο ενημέρωση στο κέντρο. Το κέντρο άμεσα ενεργοποιεί τις διαδικασίες ενημέρωσης των αρχών, αλλά ταυτόχρονα ενημερώνει τους οδηγούς άλλων Ταξί που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το όχημα που ζητάει βοήθεια.

Κάμερα
Δυνατότητα τοποθέτησης κάμερας για έλεγχο και καταγραφή των κινήσεων εντός και εκτός του οχήματος. Η καταγραφή μπορεί να αποθηκεύεται σε μηχάνημα τοποθετημένο εντός του οχήματος ή στο κέντρο.

Επικοινωνία με το κέντρο
Το κέντρο και ο οδηγός έχουν την δυνατότητα άμεσης φωνητικής ή γραπτής επικοινωνίας.


http://www.navigateltd.gr/index.php?t=solutions&id=telematic_fleet_management_for_Taxis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου