ιστοσελιδα navigate

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ/ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΑ/CONTAINERS/ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ/ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΦΟΡΤΙΑ/ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ

Τelenoisis Transport

Με την λύση Telenoisis Transport μπορείτε τώρα και εσείς να εγγυηθείτε στους πελάτες σας την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά του φορτίου τους.
Στον τομέα των μεταφορών, η χρήση του συστήματος Telenoisis Transport σας προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα και προτερήματα λύνοντας στην κυριολεξία τα χέρια σας,  μέσω της δυνατότητας ελαχιστοποίησης του χρόνου ταξιδίου, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο την παραγωγικότητα κατά την εκτέλεση των καθηκόντων και ταυτόχρονα εξοικονομώντας καύσιμα και ελέγχοντας τα έξοδα.
H ανάλυση των διαδρομών και ο σωστός έλεγχός τους, ισοδυναμεί με αύξηση της παραγωγικότητας του στόλου και αποτελεί έναν αποδοτικό τρόπο τήρησης των χρονοδιαγραμμάτων και μείωσης των λειτουργικών εξόδων. Είναι σημαντικό να διατηρείται ο έλεγχος του στόλου και των ταξιδίων του, ώστε τα εμπορεύματα να παραδίδονται με ασφάλεια και ανέπαφα.
Το σύστημα Telenoisis Transport είναι ένα σύστημα διαχείρισης στόλου σε πραγματικό χρόνο, με βάση την τεχνολογία GPS και GSM. Μέσω των ποικίλων αναφορών είναι δυνατή η βελτιστοποίηση των δρομολογίων, ο στιγμιαίος έλεγχος της πραγματικής θέσης των οχημάτων, η παρακολούθηση της ταχύτητας τους, καθώς και η δημιουργία σημείων ενδιαφέροντος. Το σύστημα είναι εύκολο στον χειρισμό και έχει σχεδιαστεί για χρήση από άτομα που δεν έχουν μεγάλη γνώση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Αποδεδειγμένη ασφάλεια και μείωση των εξόδων στις μεταφορές!
Το σύστημα επιτρέπει τη μείωση του κόστους, μέσω της ανάλυσης των πολλών συνισταμένων του στόλου, όπως οι διαδρομές οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί, τα χιλιόμετρα που έχουν διανυθεί, η ημερήσια χρήση, η κακή χρήση των οχημάτων από τους οδηγούς και μέσω της ανάλυσης της συμπεριφοράς των οχημάτων, όπως οι ανωμαλίες κατανάλωσης καυσίμων, η μέση κατανάλωση και οι βραχυπρόθεσμες ενέργειες.
Μπορείτε ακόμα να αποτρέψετε ή να δράσετε εγκαίρως σε επικίνδυνες καταστάσεις, τόσο για το όχημα, όσο και για το φορτίο ή τον οδηγό, για παράδειγμα σε περιπτώσεις μεταφοράς επικίνδυνων υλών ή φορτίου μεγάλης αξίας. Σε περιπτώσεις κινδύνου ο οδηγός ενεργοποιεί το μπουτόν πανικού, ειδοποιώντας άμεσα τον διαχειριστή του στόλου, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να ακινητοποιήσει το όχημα από τον υπολογιστή του. Υπάρχουν επίσης αυτόματοι συναγερμοί για υπερβολικές στάσεις, άνοιγμα των θυρών σε μη προβλεπόμενους χώρους ή απόκλιση από την προκαθορισμένη διαδρομή. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να διαφυλάξετε την ασφάλεια του φορτίου, γεγονός το οποίο αυξάνει την παραγωγικότητα, μέσω του ελέγχου των εξόδων και της αποδοτικότητας των υπηρεσιών.
ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΑ

Telenoisis Trailer

H Navigate έχει αναπτύξει εξειδικευμένη λύση σχεδιασμένη ειδικά για εσάς που έχετε  ρυμουλκό και θέλετε να έχετε καλύτερο έλεγχο, μείωση του κόστους, αύξηση της παραγωγικότητας και της ασφάλειας. Οι διαχειριστές του στόλου προβληματίζονται με την ταυτότητα και τη θέση των ρυμουλκών τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα με τον σχεδιασμό και το συντονισμό της εργασίας τους.
Η λύση Telenoisis Trailer είναι ένα σύστημα που επιτρέπει τη διαχείριση του στόλου σε πραγματικό χρόνο, βασισμένο στην τεχνολογία GPS και GSM. Η κύρια λειτουργία του είναι η βελτιστοποίηση των πόρων και ο αποτελεσματικός συντονισμός των ρυμουλκούμενων σε λειτουργία, επιτρέποντας την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο του ρυμουλκούμενου.Σε  πραγματικό χρόνο αλλά και σε ειδική αναφορά ο διαχειριστής βλέπει την συσχέτiση οχήματος και Trailer. Τα αποτελέσματα είναι η μείωση του χρόνου για την εξευρεύνηση της ταυτοποίησης, η μείωση των εξόδων από τις τηλεφωνικές κλήσεις, η ασφάλεια αλλά και η επίτευξη του σωστού αποτελέσματος. Είναι ένα εύκολο σύστημα στον χειρισμό και έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται από χρήστες που δεν έχουν μεγάλη γνώση των ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Εντοπίστε το ρυμουλκούμενό σας σε πραγματικό χρόνο


Η λύση Telenoisis Trailer είναι σχεδιασμένη ειδικά για τον εντοπισμό ρυμουλκούμενων, με πολλά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας εντοπισμού του ρυμουλκούμενου σε πραγματικό χρόνο. Επιτρέπει την ανάλυση της δραστηριότητας, όπως τα ταξίδια, διανυθέντα χιλιόμετρα, ώρες καθημερινής χρήσης και αδικαιολόγητες στάσεις. Με την Telenoisis Trailer μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε σημεία ενδιαφέροντος και να ειδοποιείται ο διαχειριστής όταν το ρυμουλκούμενο διέρχεται από ένα σημείο αναφοράς ή έφθασε στον προορισμό του.

Τώρα και εσείς μπορείτε να γνωρίζετε
  • Την ακριβή θέση του ρυμουλκού σας
  • τι πραγματικά συμβαίνει με το ρυμουλκούμενο σας όταν βρίσκεται στο δρόμο
  • πόσες φορές οι πόρτες άνοιξαν

Οι εξειδικευμένες λύσεις της Navigate σας φέρνουν πάντα πιο κοντά στους στόχους σας.

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ CONTAINERS

Telenoisis Container


Μόνο εμείς σας προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες λύσεις για τον έλεγχο και την διαχείριση των κοντέινερ.


Telenoisis ContainerTrack


Η λύση Telenoisis ContainerTrack είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους κοντέινερ και σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίζετε που ακριβώς βρίσκεται το κάθε σας κοντέινερ. Αποτελείται από μία ασύρματη μονάδα εντοπισμού που λειτουργεί αυτόνομα με εσωτερική μπαταρία και εκτελεί τις ίδιες ακριβώς λειτουργίες όπως κάθε άλλη μονάδα εντοπισμού. Δεν απαιτείται καμία είδους εγκατάσταση και η τοποθέτηση είναι μια πάρα πολύ απλή διαδικασία. Απλά τοποθετείτε την συσκευή στο κοντέινερ που επιθυμείτε να εντοπίσετε και καταγράψτε τις κινήσεις του, εύκολα και απλά. Οι ισχυροί μαγνήτες που διαθέτει η βάση της συσκευής σας επιτρέπουν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε  να τοποθετήσετε την ασύρματη συσκευή σε άλλο κοντέινερ. Η ειδική μονάδα εντοπισμού διαθέτει μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής και δυνατότητα απομακρυσμένης ενεργοποίησης και διαχείρισης. Τοποθετείται σε κάθε είδους κοντέινερ όπως κοντέινερ για πλοία και άλλες μεταφορές. Πρόκειται για ένα προϊόν υψίστης τεχνολογίας με πρωτοποριακές εφαρμογές.
Εσείς θα γνωρίζετε την ακριβή θέση του κάθε κοντέινερ από τον υπολογιστή σας από όπου και αν βρίσκεστε. Στην περίπτωση παραβίασης ή αφαίρεσης της μονάδας θα έχετε σε πραγματικό χρόνο ειδική ειδοποίηση.


Telenoisis ContainerSecure


Το σύστημα Telenoisis ContainerSecure είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ευέλικτη παρακολούθηση και έλεγχο φορτίου των κοντέινερ.
Το σύστημα τοποθετείται εύκολα στην πόρτα του κοντέινερ και η όλη διαδικασία τοποθέτησης ολοκληρώνεται σε ένα μόνο λεπτό.
Μπορείτε να παρακολουθείτε όλη την διαδρομή που ακολουθεί το κοντέινερ και να ενημερώνεστε εάν κάποιος προσπαθήσει να ανοίξει ή να παραβιάσει τις πόρτες του εμπορευματοκιβωτίου.
Το σύστημα Telenoisis ContainerSecure βασίζεται σε μια αυτόνομη συσκευή εντοπισμού που μαζί με την κλειδαριά, μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί και να αφαιρεθεί από τους εξουσιοδοτημένους χρήστες. Σε περίπτωση παραβίασης λαμβάνετε ειδοποίηση για την μη εξουσιοδοτημένη αφαίρεση του συστήματος.


Με την χρήση του συστήματος Telenoisis ContainerSecure μπορείτε τώρα και εσείς να:

  • Γνωρίζετε την θέση του κάθε κοντέινερ  και να παρακολουθείτε την πορεία του
  • Αποτρέψετε την κλοπή του φορτίου εφόσον ενημερώνεστε αμέσως σε περίπτωση παραβίασης του κοντέινερ και αφαίρεσης του φορτίου
  • Ενημερώνεστε αμέσως σε περίπτωση αφαίρεσης ή παραβίασης του συστήματος
  • Δίνετε την δυνατότητα στους πελάτες σας να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την ακριβή θέση και την πορεία των εμπορευμάτων τους που βρίσκονται στα κοντέινερ.
ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Telenoisis Fuel


Τώρα με το εξειδικευμένο σύστημα Telenoisis Fuel μπορείτε και εσείς να διασφαλίσετε την ασφαλή μεταφορά και διανομή καυσίμων.


Σωστές Διαδρομές


Σημειώνοντας πάνω στο χάρτη την πραγματική θέση της παραλαβής και της παράδοσης των καυσίμων σας επιτρέπει να είστε βέβαιοι για την διαδρομή που πραγματοποίησε το όχημα.
Επιπλέον μπορείτε να ορίσετε στο χάρτη τους πελάτες και προμηθευτές σας ως σημεία ενδιαφέροντος ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα  από ποια σημεία έχει διέλθει το όχημα, τι ώρα βρισκόταν σε κάθε ένα από τα σημεία παράδοσης και πόση ώρα παρέμεινε εκεί.


Τρόπος Οδήγησης Οδηγών


Με το νέο σύστημα Telenoisis μπορείτε να γνωρίζετε με το πάτημα ενός κουμπιού τον τρόπο οδήγησης του κάθε οδηγού καθώς και τον ακριβή αριθμό των απότομων φρεναρισμάτων και απότομων επιταχύνσεων που πραγματοποιήθηκαν και έτσι να περιορίσετε τα ατυχήματα προωθώντας ταυτόχρονα μια πιο οικονομική και ασφαλή οδήγηση.


Οι οδηγοί σας μπορούν να ενημερώνονται από ειδική οθόνη που θα είναι τοποθετημένη στην αίθουσα αναμονής για την καλύτερη και ποιο σύντομη διαδρομή  παρακολουθώντας τις ήδη πραγματοποιημένες διαδρομές των συναδέλφων τους.


Ειδοποίηση για άνοιγμα κλείσιμο τάπας καυσίμων


Μπορείτε να είστε ενήμεροι για την ακεραιότητα των μεταφερόμενων καυσίμων. Σε περίπτωση που το όχημα σταματήσει σε κάποια θέση και κάποιος ανοίξει μία από τις τάπες καυσίμων του φορτίου αμέσως θα σταλεί σε εσάς συναγερμός με ειδοποίηση για την κίνηση αυτή, και το συμβάν θα καταγραφεί στις αντίστοιχες αναφορές και στο σύστημα συναγερμών.


Ασφάλεια Οδηγών


Παράλληλα γνωρίζοντας όλες τις κινήσεις των οδηγών σας έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε στους οδηγούς σας άμεση βοήθεια σε περίπτωση ανάγκης.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΦΟΡΤΙΑ

Telenoisis Dangerous Cargo



Εξασφαλίστε την ασφαλή μεταφορά επικίνδυνων φορτίων όπως:
  • Εύφλεκτες ουσίες (Καύσιμα, Διαλύτες)
  • Εύφλεκτα Αέρια υπό πίεση (Υγραέρια, Ιατρικά αέρια)
  • Οξειδωτικές ουσίες (χλωρίνες), Διαβρωτικές ύλες
  • Εκρηκτικές ουσίες (εκρηκτικά, πυρομαχικά, νιτρικά λιπάσματα)
  • Τοξικές ουσίες (φυτοφάρμακα)
  • Ραδιενεργές ουσίες
  • Επικίνδυνα απόβλητα
Αποκτήστε τώρα και εσείς με την εξειδικευμένη εφαρμογή του συστήματος Telenoisis DangerousCargo:
  • Άμεση πληροφόρηση για την διαχείριση των καυσίμων αποφεύγοντας απώλειες στα καύσιμα, άδειασμα ντεπόζιτου.
  • Σφράγιση όλων των διαμερισμάτων των βυτιοφόρων με καταγεγραμμένη αναφορά και ειδικούς συναγερμούς σχετικά με το ποιο σημείο του οχήματος άνοιξε,την ακριβή θέση και ώρα και την ένδειξη των στοιχείων του οδηγού
  • Αυτόματη καταγραφή  και ένδειξη της ποσότητας παραλαβής του καυσίμου στο ντεπόζιτο και αυτόματη συνεχή ένδειξη του επιπέδου της στάθμης καυσίμων
  • Αυτόματη καταγραφή του χρόνου και του τόπου παραλαβής και παράδοσης καυσίμων
  • Αυτόματη καταγραφή και ένδειξη κατανάλωσης σε σχέση με τα διανυθέντα χιλιόμετρα ή με την διαδρομή.
  • Παρακολούθηση των οργάνων του οχήματος σε πραγματική κατάσταση και χρόνο,του βάρους των αξόνων την πίεση λαδιών κλπ  CANBUS
ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ
ΔΗΜΟΙ

Telenoisis Λύσεις για ΟΤΑ

Για μια πιο καθαρή και πιο οικολογική πόλη


Με την ένδειξη θέσης και τις λοιπές ενδείξεις, ο διαχειριστής στο γραφείο κίνησης του Δήμου παραμένει ενήμερος για την τοποθεσία του κάθε οχήματος σε πραγματικό χρόνο στο χάρτη που είναι ορατός σε κανονική, δορυφορική και υβριδική μορφή. Η χρήση των ενδείξεων ημερομηνίας και ώρας, διεύθυνσης, κατεύθυνσης, ταχύτητας, στάσεων, πινακίδας αυτοκινήτου και ανοιχτής ή κλειστής μηχανής καθιστούν τον εντοπισμό της θέσης των οχημάτων και την λήψη και συγκέντρωση λεπτομερών στοιχείων για το κάθε όχημα απλή υπόθεση.
Με την χρήση των παραπάνω στοιχείων που αποθηκεύονται στο σύστημα είναι δυνατή η αναπαραγωγή της διαδρομής ημέρας του κάθε οχήματος καθώς και των διαδρομών προηγούμενων ημερών. Τέλος σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι επιτυγχάνεται και η αποτροπή λειτουργίας του οχήματος κατά τις απαγορευμένες ημερομηνίες και ώρες.


Κυριότερες ενδείξεις

  • Ανανέωση χρόνου ενδείξεων ανά 1-10 δευτερόλεπτα
  • Ένδειξη ημερομηνίας/ώρας
  • Ένδειξη διεύθυνσης
  • Ένδειξη κατεύθυνσης
  • Ένδειξη ταχύτητας
  • Ένδειξη στάσεων
  • Διάρκεια στάσεων σε σημείο
  • Ένδειξη πινακίδας αυτοκινήτου
  • Ένδειξη ανοιχτής/κλειστής μηχανής
  • Ένδειξη μέγιστης ταχύτητας
  • Χρήση του οχήματος εκτός εργασίας
  • Ένδειξη συνόλου διανυθέντων χιλιομέτρων
  • Εκτροπή από καθορισμένες διαδρομές
  • Χρόνος εργασίας οδηγών
  • Ένδειξη τρόπου οδήγησης των οδηγών και εκπαίδευση
  • Ένδειξη κατανάλωσης καυσίμων
  • Ένδειξη θέσης και χρόνου για άνοιγμα/κλείσμο τάπας καυσίμων
  • Δρομολόγια και διαδρομές


Ο καθορισμός της βέλτιστης διαδρομής μεταξύ δύο σημείων του Δήμου γίνεται πλέον αυτόματα από το σύστημα με την χρήση της ένδειξης βέλτιστης διαδρομής.
Είναι δυνατή επίσης η εύρεση απόστασης όλων των οχημάτων του Δήμου από επιλεγμένο σημείο καθώς και  ο έλεγχος διέλευσης οχημάτων από συγκεκριμένα σημεία (π.χ. ώρα διέλευσης, διάρκεια στάσης, ταυτότητα οχήματος)
Οι λειτουργία του γραφείου κίνησης του Δήμου απλοποιείται εφόσον τώρα το σύστημα αυτόματα καταγράφει την είσοδο και έξοδο των οχημάτων από τα σημεία στάθμευσης, την διάρκεια στάθμευσης των οχημάτων στον χώρο στάθμευσης, την ακριβή ώρα αποχώρησης από τον χώρο στάθμευσης, την διάρκεια του ταξιδίου, τα συνολικά χιλιόμετρα δρομολογίου καθώς επίσης και την ακριβή ώρα επιστροφής στο χώρο στάθμευσης και τα διανυθέντα χιλιόμετρα.


Σημεία Ενδιαφέροντος


Με την προσθήκη σημείων ενδιαφέροντος στον χάρτη αναγράφονται τα σημεία τα οποία έχουν ιδιαίτερη σημασία έτσι ώστε να καθορίζεται η απόσταση και συχνότητα διέλευσης των οχημάτων. Είναι επίσης δυνατός ο υπολογισμός της απόστασης του οχήματος από κάθε σημείο ενδιαφέροντος καθώς και ό έλεγχος εισόδου και εξόδου από μη επιτρεπτά σημεία.
Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ειδοποίησης εισόδου και εξόδου του οχήματος από προκαθορισμένη στον χάρτη ακτίνα.


Καύσιμα


Η λειτουργία βέλτιστης διαδρομής μειώνει στην ουσία τα διανυθέντα χιλιόμετρα με αποτέλεσμα την μείωση των καυσίμων. Η καταγραφή των καταναλωθέντων καυσίμων παρέχει την δυνατότητα παρακολούθησης του κόστους καυσίμων. Περαιτέρω μείωση των καυσίμων επιτυγχάνεται με την χρήση αισθητήρων για τα καύσιμα που καταγράφουν όλες τις κινήσεις στο ντεπόζιτο καυσίμων κάθε οχήματος με αποτέλεσμα να ανιχνεύονται προσπάθειες αλλοίωσης της πραγματικής κατανάλωσης καυσίμων.


Συντήρηση


Ο διαχειριστής των οχημάτων οφείλει να γνωρίζει τις ημερομηνίες των προκαθορισμένων εργασιών συντήρησης και ελέγχου των οχημάτων. Η χρήση του συστήματος επιτυγχάνει την διευκόλυνση παροχής τεχνικής υποστήριξης και υπηρεσιών συντήρησης των οχημάτων. Πιο συγκεκριμένα αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση της λειτουργίας «ειδοποίησης συντήρησης» του συστήματος.
Με αυτή την πληροφόρηση είναι δυνατόν να προγραμματιστούν και πραγματοποιηθούν  έγκαιρα αυτές οι εργασίες, έτσι ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο οι επιπτώσεις στην λειτουργία του Δήμου. Ο διαχειριστής γνωρίζει πόσες ώρες παρέμεινε το όχημα με ανοικτή τη μηχανή, σε κίνηση, με ανοικτή τη μηχανή χωρίς να κινείται και πόσες ώρες το όχημα παρέμεινε με κλειστή τη μηχανή.


Μηχανήματα Έργου


Παρέχεται δυνατότητα καταγραφής των μηχανημάτων που ανήκουν στον δήμο και αυτών που έχουν μισθωθεί. Καθώς και ποια μηχανήματα χρησιμοποιούνται ανά κατασκευαστικό έργο και πόσες ώρες εργάζονται. Είναι δυνατό να προσδιοριστεί το κόστος του μηχανήματος ανά κατασκευαστικό έργο και ανά δραστηριότητα. Ο έλεγχος της δραστηριότητας του μηχανήματος συμπληρώνεται και με τη δυνατότητα ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο και μέσω αυτοματοποιημένων ειδοποιήσεων αν τα μηχανήματα βρίσκονται σε λειτουργία μέσα στις προεπιλεγμένες ώρες και ζώνες.


Επικοινωνία


Με την χρήση του συστήματος διευκολύνεται η επικοινωνία μεταξύ του γραφείου κίνησης ή του κέντρου διαχείρισης οχημάτων του Δήμου και των οδηγών. Το κέντρο μπορεί να επικοινωνεί με τους οδηγούς όλων των οχημάτων με μηνύματα και να δέχεται απαντήσεις. Επιπλέον είναι δυνατή η επικοινωνία των οδηγών όλων των οχημάτων  μεταξύ τους ανεξάρτητα από την απόσταση που βρίσκονται αυτά από το κέντρο.


Οδηγοί


Με την χρήση του συστήματος πραγματοποιείται αυτόματη καταγραφή και έγγραφη λεπτομερής αναφορά ανά ημέρα/μήνα:
των ωρών εργασίας των οδηγών,
της συνολικής απόστασης που διήνυσαν,
των υπερβάσεων ορίου ταχύτητας
Τον τρόπο οδήγησης
Αναφορά σχετικά με τον τρόπο οδήγησης (απότομο φρενάρισμα, υπέρβαση ορίου ταχύτητας, απότομη επιτάχυνση κλπ) Με αυτό ο διαχειριστής μπορεί να κάνει συστάσεις στους οδηγούς έτσι ώστε να γίνει καλύτερος ο τρόπος οδήγησης με αποτέλεσμα λιγότερες φθορές στο όχημα και λιγότερα καυσαέρια.
Αυτό επίσης εγγυάται αυξημένη ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος. Αμέσως ειδοποιείται ο διαχειριστής και στέλνει βοήθεια


Ασφάλεια


Περαιτέρω ασφάλεια επιτυγχάνεται με την χρήση της ένδειξης μέγιστης ταχύτητας καθώς και την δυνατότητα ακινητοποίησης του οχήματος σε περίπτωση κλοπής.



http://www.navigateltd.gr/index.php?t=solutions&id=transportation_companies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου