ιστοσελιδα navigate

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ . ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Επικοινωνία

Οι οδηγοί επιτελούν έργο με ιδιαίτερη βαρύτητα και αυξημένη σημασία για την κάθε εταιρεία. Πολλές φορές είναι το πρόσωπο της εταιρείας προς τους έξω. Ο τρόπος συμπεριφοράς και λειτουργίας και το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρουν στους πελάτες αντανακλά τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης παίζοντας καθοριστικό ρόλο για το αν  οι πελάτες θα μείνουν ικανοποιημένοι ή όχι.
Η ασφαλής, άμεση, εύκολη και  χωρίς περιττά έξοδα επικοινωνία με τον οδηγό εγγυάται την άριστη και άψογη συμπεριφορά τους προς τους πελάτες.

Ένας οδηγός ο οποίος βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με το κέντρο εργασιών της εταιρείας του και το γραφείο κίνησης παραμένει πάντα ενημερωμένος για τις κινήσεις του για τους πελάτες και το τι είναι σημαντικό για αυτούς. Ταυτόχρονα ενημερώνοντας το κέντρο εργασιών για τις κινήσεις του, οι πελάτες ενημερώνονται άμεσα για τον χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων, τον χρόνο άφιξης του οδηγού, για την ακριβή θέση των εμπορευμάτων που αναμένουν να παραλάβουν και για όποια άλλη πληροφορία επιθυμούν. Άμεση συνέπεια της καλής επικοινωνίας με τον οδηγό είναι ότι το επίπεδο εξυπηρέτησης της εταιρείας προς τους πελάτες γίνεται αυτόματα υψηλότερων προδιαγραφών και οι πελάτες μένουν ικανοποιημένοι.

Με το εξειδικευμένο σύστημα τηλεματικής που σας προσφέρουμε θα γνωρίζετε πάντα την ακριβή θέση των οχημάτων και των οδηγών καθώς και τις διαδρομές τους και την κίνηση που συναντούν στους δρόμους και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να προσαρμόσετε τα δρομολόγια και να υπολογίσετε τον ακριβή χρόνο της άφιξης του οδηγού. Η επικοινωνία με τον οδηγό σας επιτρέπει να μεταφερθούν όλες αυτές οι πληροφορίες στον οδηγό με απόλυτη ασφάλεια και καθώς ο οδηγός οδηγεί να λαμβάνει τις νέες οδηγίες του τις οποίες απλά θα τις ακούει από το ειδικό μεγάφωνο χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει το κινητό του ή άλλα εξαρτήματα που θα τον αποσπάσουν από τα δύσκολα καθήκοντά του.


Mειώvετε τον χρόνο ανταπόκρισης και επικοινωνίας με τους οδηγούς σας. Τώρα μπορείτε να ξέρετε την ακριβή θέση κάθε οχήματος και να βλέπετε ποιος οδηγός είναι πιο κοντά σε κάποια τοποθεσία. Αυτό  σας επιτρέπει να είστε σε θέση να πάρετε την καλύτερη απόφαση όσον αφορά το θέμα του χρόνου. Για παράδειγμα όταν η εταιρεία δεχθεί μια επείγουσα κλήση ή κάποιο όχημα χαλάσει και δεν μπορεί να ολοκληρώσει μια παράδοση , η υπηρεσία Navigate  επιτρέπει στον διαχειριστή του στόλου  να εκτιμήσει την κατάσταση άμεσα και να αποφασίσει ποια είναι η καλύτερη στρατηγική που θα ακολουθήσει για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα χωρίς να δημιουργήσει σύγχιση.


Τρόποι επικοινωνίας με τον οδηγό:

  • Με Hands Free
  • Με Μηνύματα

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.









Εξειδικευμένη Συσκευή Hand’s Free

Τι είναι;

Η λειτουργία αυτόματης απάντησης  με την χρήση της ειδικής συσκευής  Hands Free εγγυάται την άμεση και εύκολη επικοινωνία μεταξύ του οδηγού και του κέντρου εργασιών της εταιρείας σας με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς καμία εμπλοκή του οδηγού και φυσικά χωρίς κανένα άλλο περιττό κόστος. Στο όχημα είναι τοποθετημένη η συσκευή Hands Free, που σας δίνει την δυνατότητα αμφίδρομης φωνητικής επικοινωνίας μέσω μικροφώνου και ηχείων με τον οδηγό του οχήματος. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που είτε εσείς είτε οποιοσδήποτε άλλος από το κέντρο εργασιών ή το γραφείο κίνησης της εταιρείας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον οδηγό του οχήματος όπου και αν βρίσκεται. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον ίδιο τον οδηγό που μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία.

Πώς λειτουργεί;


Ο προορισμός της κλήσης είναι προγραμματισμένος με έναν προκαθορισμένο αριθμό στο κέντρο παροχής υπηρεσιών.
Ο οδηγός πιέζοντας το ειδικό μπουτόν που είναι τοποθετημένο στο όχημα, ειδοποιεί άμεσα το κέντρο εργασιών ή το γραφείο κίνησης ότι επιθυμεί άμεση επικοινωνία και ταυτόχρονα το κέντρο ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο.
Εσείς στο κέντρο εργασιών ή στο γραφείο κίνησης της εταιρείας σας  γνωρίζεται αυτομάτως ποιο όχημα σας κάλεσε, και όλες τις πληροφορίες σχετικά με το όχημα όπως για παράδειγμα αν είναι αυτοκίνητο, μηχανή ή σκάφος, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, το όνομα και την ομάδα αίματος του οδηγού, την ακριβή διεύθυνση του οχήματος, την τελευταία ταχύτητα και όποια άλλη πληροφορία εσείς επιλέξετε.


Πλεονεκτήματα:


Άμεση και χωρίς κόστος επικοινωνία του οδηγού με το κέντρο εργασιών της εταιρείας σας
Σε περίπτωση ατυχήματος άμεση περιγραφή του συμβάντος και εντοπισμός της θέσης του οχήματος. Εξειδικευμένη λύση για ασφαλιστικές εταιρείες. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Καταγραφή του περιστατικού από το γραφείο εργασιών ή το γραφείο κίνησης της εταιρείας σας
Το γραφείο κίνησης δίνει τις απαραίτητες εντολές  για την άμεση μετάβαση του κατάλληλου οχήματος (αυτοκίνητο ή μηχανή) με τον απαραίτητο εξοπλισμό  στο σημείο του συμβάντος.



Δυνατότητες εφαρμογής

  • Το κέντρο εργασιών ή το γραφείο κίνησης γνωρίζει τον ακριβή λόγο κλήσης
  • Μηχανική βλάβη
  • Ατύχημα
  • Ρυμούλκηση
  • Εγγύηση ασφάλειας του οδηγού
  • Άμεση ενημέρωση του κέντρου για επικοινωνία με τον οδηγό ή τον πελάτη του
  • Μικρότερος χρόνος ανταπόκρισης
  • Βελτιστοποίηση εξυπηρέτησης των πελατών
  • Δεν απαιτείται από τον οδηγό να έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο
  • Τέλος στην αναμονή όταν η γραμμή του κέντρου είναι κατειλημμένη
  • Άμεσο όφελος: Επιτυγχάνεται η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού.

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.



με γραπτά μηνύματα


Επικοινωνία με τον οδηγό με γραπτά μηνύματα

Με τη χρήση του εξειδικευμένου συστήματος MDT (Mobile Data Terminal)  επιτυγχάνεται η άμεση και εύκολη επικοινωνία μεταξύ των κεντρικών γραφείων της εταιρείας σας και του οδηγού του οχήματος.
Αποτελεί ένα ισχυρό και εργονομικό κινητό τερματικό δεδομένων για εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου.


Πλεονεκτήματα            

  • Αποστολή, λήψη και αποθήκευση μηνυμάτων
  • Προβολή κειμένου και γραφικών
  • Χρήση σε ακραίες θερμοκρασίες, δονήσεις και κραδασμούς


Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.
 





Μπουτόν Πανικού

Μέσα στην καμπίνα του οχήματος μπορείτε να τοποθετήσετε το μπουτόν πανικού (emergency button), το οποίο μπορεί να πατήσει ο οδηγός σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και να ζητήσει βοήθεια.

Το μπουτόν πανικού σημαίνει πως ο οδηγός δεν είναι ποτέ μόνος του εφόσον  μπορεί σε περίπτωση κινδύνου να σας ειδοποιεί άμεσα.

  • Ιδανικό για μεταφορές ασφαλείας αλλά και για την εγγύηση της ασφάλειας του οδηγού σας.
 
 http://www.navigateltd.gr/index.php?t=products&id=communication
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου